KO SMO MI?

 
BAZENI  VODOVEL je firma koja je osnovana 2006 godine, a koja je specijalizirana za projektovanje, izgradnju, montažu, rekonstrukciju i održavanje bazena i bazenske opreme.

Dinamična i brzo rastuća  firma  s mladim, ambicioznim te prije svega profesionalnim zaposlenicima, koja nudi cjelokupne usluge od planiranja i projektiranja do same izvedbe i održavanja bazena, kao i maloprodaju bazenske opreme po pristupačnim cijenama.

BAZENI VODOVEL  predstavlja već brendirano ime na području tehnologije bazena kako u Bosni i Hercegovini tako i u susjednim državama. Posebni profesionalni pristup svakom klijentu, pronalaženje najboljeg rješenja s obzirom na želje i mogućnosti, kvalitetno i profesionalno sprovođenje dogovorenog u konačni proizvod, redovan servis i održavanje te najdulje garancije na proizvod i rad – razlog su stjecanja sve većeg broja klijenta.

Pored svega bitno je istaći i saradnju sa JU Veterinarskim zavod Bihać koja za nas vrši ispitivanje kvaliteta vode.

Stalno praćenje tržišta, ulaganje u edukaciju zaposlenih te prihvaćanje novih tehnologija na području djelatnosti firme temelj su nastavka kvalitetnog rada.

 
Zatražite ponuduBazeni koje smo radili
Besplatno zatražite ponudu i saznajte najnižu cijenu Vašeg bazena.Zatraži ponudu